fredag 9 november 2012

Årstamördaren


Boken utspelar sig år: 2006 Genre: Mord
Bokrecension skriven år: 2012

Årsrtamördaren
Magnus Nordin

En ung flicka hittas mördad i Årsta, en av förorterna till Stockholm. Mördaren har varit skicklig- den har inte lämnat några spår efter sig. Man kan bara gå på tips från allmänheten. Ingen är oskyldig, men bara en är mördare.

Mikaela blir ´´våldtagen´´ på sin föräldrafria fest. Den enda hon berättar för är Henke, hennes bästa kompis. Efter festen mördas Ebba, en tjej som gick hem ensam.

Det är ganska mycket svordomar i boken och jag ger den 5 stjärnor av 10 för den var bra men det var för mycket våldtäkter och mord för min smak. Jag blev lurad för det stod ingenting om det på baksidan. Jag vill inte att du också blir lurad av det!!!!

Boken har faktiskt ett budskap och det är att om man gör något dumt mot någon och sedan skyller ifrån sig faller det tillbaka på en själv.

Huvudpersonerna är lite korkade, lättlurade och man får reda på vem mördaren är tidigt i boken. Man blev lite yr av boken för den är väldigt hullrig om bullrig. Man är först inne i Mikaelas huvud, sen i Henkes och sen i mördarens och man vet ALDRIG när den byter förrän det är för sent.

CornelisOfelis

Årstamördaren

2 kommentarer:

 1. Hej!! Varför får jag inga kommentarer!?!?
  CornelisOfelis

  SvaraRadera
 2. Hej
  Boken årstadmördaren verkar vara läskig men intressant.
  Det verkar vara intressant att vara inne i huvudet på olika personer, man får inblick i hur olika människor kan tänka, hur knasiga och konstiga eller olyckliga människor kan vara eller förmås bli. Man vill inte gå ensam ute på natten.

  SvaraRadera