måndag 10 december 2012

REKRYTEN!


Författare: ROBERT MUCHAMORE!
Den här boken är en lite tonårsdeckare. Den handlar om en kille, som heter James Choke, vars mamma dog precis innan han kom hem från skolan som han precis har blivit religerad från för att han har tryckt upp en tjej i sin klass mot en vägg och av misstag råkat ha omkull en stol så att tjejen, Sammantha Jennings, fick sy åtta styng på sin skind högra skind. Han puttade även ned en lärare när han sprang och gömde sig i en tunnel på en lekplats, som han och hans syster varit på när dem var små. Sen när det var lite mörkare så kröp han först ut från tunneln och sprang hem så fort han kunde. När han kom hem så kollade han på sin mammas telefon och såg att skolan hade ringt ungefär 12 gånger och hon hade även 7 sms även dem från skolan. När han gick in i vardagsrummet så kände han på sin mammas hand den var kall.
HON VAR DÖD.
James ringde sin syster, Louren Choke, och berättade att hon skulle komma så fort som hon kunde. När dem hade ringt en ambulans så stannade dem på sjukhuset. Dem fick reda på att James skulle bo på ett barnhem och att Louren skulle bo hos sin pappa som sålde ciggaretter på svarta marknaden. Lourens pappa sa att James aldrig skulle få träffa sin syster igen.

När James kom till barnhemmet var det ingen där förutom han och personalen. Han skulle tillbaka till huset, där han bott tidigare, och ta med sig några saker som var hans egna saker. Han fick skjuts i en av personalens minibussar.

När han kom fram till huset och gick in där så såg han att platteven i vardagsrummet...
Detta är den första av 10 böcker. Man skall läsa dem i rätt ordning annars så vet man inte vad som har hänt i de andra böckerna.


AV:Sebastian

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar